Zaterdag 24 juli is het zo ver! Voor de 10de jaar op een rij wordt het historisch centrum van Middelburg omgetoverd tot een spetterend outdoor festival terrein voor de City of Dance, de succesvolle opvolger van de bekende Danceparade Middelburg.

Net als tijdens de vorige editie is er een parade met diverse podia en areas door de hele stad. Tienduizenden bezoekers worden vermaakt met straattheater acts in combinatie met de beste Dance muziek en bijzondere muzikale cross-overs.

Het hart van City of Dance is de markt met een groot en een aantal kleinere podia met volop muziek en live entertainment. Vrijdag en zaterdag avond wordt het oude stadhuis omgetoverd tot een grote licht sensatie door de lichtkunstenaar Judocus van Soest.

In de Creative garden kunnen jongeren hun creatieve kunsten vertonen en meedoen met diverse workshops. Winnaars van de Kunstbende 2010 treden op afgewisseld met live bands van jong talent uit Zeeland en ver daarbuiten.

De echte liefhebbers van Dance worden verwend met crème de la crème van internationaal en Nederlands DJ talent tijdens de City Party op het Hof van Tange.

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 21:00