Het Chalet heeft 5 slaapkamers en biedt de mogelijkheid om te overnachten met 10 personen.  Het Chalet heeft een eigen, omsloten terras aan de voorzijde. Na binnenkomst in het halletje, kunt u de linker- en/of rechteringang nemen. Links komt u in de grote woonkamer, met een open keuken en aansluitend de slaapkamers. Rechts een kleine woonkamer, ook met open keuken en aansluitend de slaapkamers. In de gang kunt u elkaar dan tegenkomen. Op de 1e verdieping zijn er nog 2 slaapkamers, alle slaapkamers zijn 2-perssons kamers met boxspringbedden.  Het Chalet is beneden voorzien van vloerverwarming en boven van centrale verwarming. Een accommodatie die voorzien is van alle gemakken om uw vakantie en/of weekend tot een succes te maken. In deze leuke, knusse accommodatie zijn alle facetten hiervoor aanwezig, natuurlijk incl. WIFI.

Op ongeveer 800 meter liggen de meerdere duinovergangen van Dishoek, met daarachter de kilometers lange zandstranden. Bijna iedere duinovergang heeft een strandtent, waar u na een bezoekje aan het strand nog een versnapering kunt nuttigen. Heerlijk genieten van de rust en het wijdse zicht, met de vele mogelijkheden.

Ride by the Sea is een sfeervol en gezellig familiebedrijf, waar u voor een weekend en/of weekje kunt uitwaaien aan zee of gewoonweg lekker kunt genieten aan het strand. Kerst 2018 is het Appartement nog beschikbaar.

Voor reservering info@ridebythesea.nl  of bel naar 06-16600022

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 21:00