Dit boerenhuisje heeft een ruime woonkamer, openslaande deuren leiden u naar het terras in uw eigen stukje tuin. Op de benedenverdieping bevinden zich nog een zeer uitgebreide keuken met een scala aan inbouwapparatuur. Tevens bevindt zich op de benedenverdieping een grote slaapkamer met tv en een zeer nette badkamer met ligbad en toilet. In de hal vindt u ook de toegang tot het 2e toilet en een douche.

Voor ieders wat wils, maar met het mooie aanhoudende weer in Zeeland, bent u bij ons van harte welkom.

Voor meer inlichtingen mail info@ridebythesea.nl of via 06-16600022 > Corné Dus als u er nog lekker tussenuit wilt in eigen land, dan zien we uw reactie graag tegemoet!

Over Ride by the Sea

Onze verblijfsaccommodatie ligt naast Vlissingen en tussen Middelburg en Zoutelande op het bruisende Walcheren. Heel veel recreatie, maar we hebben ook zoveel mooi te bieden en de mensen blijven naar ons mooie Zeeland komen. Deze geluiden komen uit de hele recreatie sector van Zeeland. Dit komt mede door het goede weer en de groeiende interesse van mensen in onze mooie provincie. Met natuurlijk zon, zee en strand op loopafstand van onze Groepsaccommodatie, is het heerlijk locatie voor uw weekend en of vakantie.

Onze Groepsaccommodaties ofwel het Blauwe Huis en Guesthouse zijn nog beschikbaar! Zo ook ons Appartement voor max 5 personen. In onze sfeervolle accommodaties, kunt u met het gehele gezelschap deze kerstdagen doorbrengen, met evt. de mogelijkheid op een ontspannen strandwandeling….

Verwen uzelf of gezin/familie en ga er eens lekker tussenuit ! Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, u bent altijd welkom op Ride by the Sea

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 18:00