In de eerste weken van het jaar maken we het onze gasten weer extra aantrekkelijk, om op Ride by the Sea een weekend weg te gaan.

20 % korting op uw verblijf, onderaan de Dishoekse kust, in een rustieke omgeving met de mooie  duinovergangen en de prachtige natuur, een omgeving voorzien van talloze fiets, wandel en ruiterroutes.

Met meerdere verhuurmogelijkheden een mooie plek om eens lekker te ‘onthaasten’ aan de Zeeuwse kust op ons gezellige familiebedrijf !

Het jaar 2015 zit er alweer op en we mogen met Ride by the Sea wederom terug kijken op een goed jaar ! Dit jaar een prachtfeest gehad tijdens ons 10-jarig bestaan, waar we nog bijna dagelijks met veel plezier en trots op terug kijken. Veel vrienden, kennissen die ook hier van hebben mee kunnen genieten en hebben bijgedragen om dit mogelijk te maken, nogmaals dank ! Niet te vergeten het schitterende weekend kado in een strandhuisje aan het Dishoekse strand, met het prachtige weer dat weekend, super !

Onze verblijfsaccommodatie ligt naast Vlissingen en tussen Middelburg en Zoutelande op het bruisende Walcheren. Heel veel recreatie, maar we hebben ook zoveel mooi te bieden en de mensen blijven naar ons mooie Zeeland komen. Deze geluiden komen uit de hele recreatie sector van Zeeland. Dit komt mede door het goede weer en de groeiende interesse van mensen in onze mooie provincie. Met natuurlijk zon, zee en strand op loopafstand van onze Groepsaccommodatie, is het heerlijk locatie voor uw weekend en of vakantie.

Onze Groepsaccommodaties ofwel het Blauwe Huis en Guesthouse zijn nog beschikbaar! Zo ook ons Appartement voor max 5 personen. In onze sfeervolle accommodaties, kunt u met het gehele gezelschap deze kerstdagen doorbrengen, met evt. de mogelijkheid op een ontspannen strandwandeling….

Verwen uzelf of gezin/familie en ga er eens lekker tussenuit ! Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, u bent altijd welkom op Ride by the Sea en maak gebruik van onze aantrekkelijke januari-actie !

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 18:00