Januari alweer achter de rug en evenals de voorgaande jaren komen de boekingen voor het nieuwe seizoen in een rap tempo binnen. Onze accommodaties, met name de Groepsaccommodaties, maar ook ons Boerenhuis en Appartement hebben de interesse van veel groepen als families en/of samengestelde gezinnen. In Brabant en Limburg barst het Carnaval eind van deze maand weer los en ook dan zie je juist veel mensen naar Zeeland trekken. Gaat u niet skiën dan biedt Zeeland wellicht een uitkomst om er ff op uit te gaan. Ride by the Sea geeft dan ook de rust i.p.v. de massale mensenmassa. Quality time en samenzijn staan hierbij centraal. Samen plezier maken, herinneringen uitwisselen en nieuwe herinneringen creëren. Deze multigeneratie vakanties draait het om vakanties met de hele familie: opa’s en oma’s, ouders en kleinkinderen. Opa’s en oma’s hebben tegenwoordig een goede gezondheid, zijn reislustig en hebben tijd. Ook niet heel onbelangrijk dat ze ook meestal in staat zijn om de rekening te betalen…. De jongere generatie is opgegroeid met het internet en bepaalt vaak waar de vakantie naartoe gaat. Met onze Groepsaccommodaties springen we in op deze (multigeneration travel) trend en zijn een perfect verblijf voor uw ideale familievakantie. Onze omgeving leent zich daar in het bijzonder voor, naast het strand, maar ook gelegen tussen de steden Middelburg en Vlissingen, maar ook naar de rustieke trekpleisters als Veere en het toeristische Domburg.

Ook vriendengroepen zie je toch ook nog veel terug in onze accommodaties, zowel klein als groot en dan is toch de kust de grootste trekpleister.

Is uw keuze nog niet gemaakt, dan bent u altijd van harte welkom op Ride by the Sea, een familiebedrijf gelegen tussen Koudekerke en Dishoek op loopafstand van het strand.

Reserveren


 


Als u wilt reserveren voor één van onze accommodaties kunt u dat doen door in de onderstaande beschikbaarheidskalender de begin- en eind-datum van uw gewenste periode aan te klikken, vervolgens krijgt u de mogelijkheid om het reserveringsformulier in te vullen en te versturen via onze website.   Na het insturen van het reserveringsformulier krijgt u van ons een Reserveringsbevestiging opgestuurd met daarbij een kopie van onze Algemene Voorwaarden, waar o.a. ons huishoudelijke bepalingen instaan en u de betalingsverplichting kunt teruglezen. Uw reservering is pas definitief als u de bevestiging ondertekend naar ons terug stuurt én de aanbetaling van 40% van het totaalbedrag voldoet. De resterende 60% van het bedrag moet voldaan worden voor aankomst, mocht het bedrag de dag van uw aankomst nog niet op onze rekening zijn bijgeschreven dient het restbedrag contant te worden afgerekend op de dag van aankomst!! Op de dag van aankomst kunt u uw auto op de parkeerplaats zetten en dient u zich te melden in de “Grote schuur”. Na het afhandelen van de nodige administratieve handelingen, zoals het invullen van het overnachtingsregister van de gemeente Veere, krijgt u de sleutel van uw accommodatie en een kleine uitleg over de accommodatie en kan uw vakantie beginnen. Voor het invullen van het overnachtingsregister dient u uw paspoort of rijbewijs mee te nemen.

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 18:00