10 jaar geleden in een bedrijf gestapt, met heel veel achterstallig onderhoud, maar met veel potentie. Althans, daar waren we van overtuigd !

Hard werken, afzien, vallen en opstaan, mensen die komen en gaan, etc. Ja, ook hebben we zwarte sneeuw gezien, maar als familie zijn we steeds in elkaar blijven geloven.

10 jaar Ride by the Sea 2De huidige uitstraling, een gezellig familiebedrijf op een zeer mooie locatie op Walcheren. Zon, zee, strand, bos, op 800 meter, tussen Vlissingen en Middelburg in het steeds meer aantrekkelijker wordend Zeeland.

Meer mensen gaan Zeeland vinden, ook de Duitsers en Belgen. In onze groepsaccommodaties kunnen we zeer veel groepen faciliteren, maar ook met het Appartement, studio’s en Boerenhuis. Een steeds hogere bezetting geeft toch telkens maar weer aan dat we het goed doen.

Vandaag vieren we dat met ons 10 jarig bestaan, van 14.00 tot 22.00 uur, met muzikale ondersteuning van Woodworks. Vrienden, kennissen en genodigden ondersteunen, om deze heuglijke dag tot een succes te maken.

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 21:00