Guesthouse Domburg

DutchEnglishFrenchGermanSpanish

Groepsaccommodatie Zeeland

Het Guesthouse

Groepsaccommodatie, voor maximaal 18 personen (met Studio uit te breiden tot max 20 personen). 6 losse kamers. Tevens kunnen de kamers gebruikt worden voor logies.

Groepsaccomodatie Zeeland

Het Blauwe Huis

Groepsaccommodatie, maximaal 12 personen, met Studio uit te breiden tot een accommodatie voor max. 16 personen.

 

Studio Zeeland

De Studio

Voor 4 personen, waarvan max. 2 volwassenen, voorzien van een woonkamer met TV, Radio en CD speler, een eigen douche met toilet.

Groepsaccommodatie Zeeland

Zeeuws Boeren Huisje

Dit vrijstaande boeren huisje, maximaal 8 slaapplaatsen, heeft een ruime woonkamer, complete keuken en zelfs een eigen tuintje.


 


Ride by the Sea
Groepsaccommodatie Zeeland

Welkom op ons familiebedrijf Ride by the Sea. Vlakbij het Zeeuwse strand, duin, zee en bos ligt ons sfeervol Guesthouse en Westernranch. Centraal gelegen op Walcheren tussen Koudekerke en Dishoek. Een verblijf in deze mooie omgeving met nog steeds de meeste zonuren van Nederland is een echte aanrader. Ride by the Sea beschikt over twee verschillende Groepsaccommodaties, een authentiek Zeeuws Boeren Huisje, een appartement en twee Studio’s.

Paardenvakantie in Zeeland

Voor het verblijf van uw paard is het mogelijk om een ruime gedraineerde zandpaddock en/of een stal te boeken. Dit is te combineren met een verblijf in één van onze accommodaties. Hierdoor hebben zowel ruiter als paard een onbezorgde vakantie op nog geen 800 meter van het mooie Walcherse strand aan Dishoek, tussen Vlissingen en Zoutelande. Door de vele mooie uitrij mogelijkheden is het zowel zomers als ‘s winters zeer geschikt om met uw paard op vakantie te komen. Onze westernmanege is gelegen aan het ruiterroutenetwerk met duidelijke bewegwijzering op Walcheren. Het rijden over verbeterde ruiterpaden verbeterd en via nieuwe verbindingen tussen bestaande paden bestaat het netwerk uit talloze kilometers. Van het ruiterroutenetwerk zal ondermeer een kaart worden gemaakt, deze is bij ons beschikbaar ! Ook is het voor ruiters straks mogelijk om de route vooraf te plannen middels de online knooppuntenplanner.

[tube]656eOESvbDQ[/tube]

Laatste Nieuws

Voorjaar in Zeeland.

Voorjaar in Zeeland.

Nu we toch hopen dat de winter zijn beste tijd heeft gehad, richten we ons op de komst van het voorjaar in Zeeland. Zo ook op Ride by the Sea, waar u de keuze heeft uit meerdere vakantiehuizen. In het voorjaar genieten van de Zeeuwse natuur, te voet of op de fiets?...

Lees meer
Booking.com Traveller Review Awards 2024

Booking.com Traveller Review Awards 2024

Onze gasten hebben ons in 2023 gewaardeerd via Booking.com en zijn we verrast met een mooie Award. Ook is een ieder in 2024 weer van harte welkom om te genieten op ons mooie bedrijf. Tevens te kunnen genieten van Zeeland, zon-zee-strand, de natuur, rust en de vele...

Lees meer

[tube]mpLuLAE7SJ4[/tube]

[tube]ykjnBeZApBs[/tube]

Groepsvakantie aan Zee

Groepsaccommodatie Zeeland

Groepsaccommodatie Zeeland

Onze beide Groepsaccommodaties zijn rolstoelvriendelijk. Op de gezellige binnenplaats en terrassen is het heerlijk vertoeven, eventueel met de mogelijkheid om hier te BBQ-en. Bij uw verblijf behoort het boeken van een maaltijd tot de mogelijkheden, indien u hier gebruik van wilt maken dient u dit wel van te voren aan te geven. We hebben een samenwerkingsverband met meerdere Groepsaccommodaties in Zeeland, aangesloten en gebundeld in www.groepenzeeland.nl. Tevens hebben we een samenwerkingsovereenkomst met Heerlijkehuisjes vakantiehuizen.

Ride by the Sea heeft groepsverblijven voor meerdere doelgroepen geschikt, zoals; jonge gezinnen, ouderen, vakantie met uw woongroep, backpackers, (sport)verenigingen, familieweekenden en/of reünies, maar ook faciliteren wij diverse trainingen en coachings. U kunt ons vinden tussen Koudekerke en Dishoek aan de Wielemakersbaan, een zijweg van de Strandweg. Verschillende ANWB-borden wijzen u de weg naar onze locatie. Wij zijn gelegen op het zeer uitnodigende Walcheren, één van de grote trekpleisters van Zeeland. Met de fiets-, wandel- en ruiterroutes ‘ naast ‘ de deur, kunt u op verschillende manieren genieten van de prachtige omgeving, met zijn typische Walcherse dorpjes en mooie plattelandswegen.

Andere mogelijkheden in onze omgeving zijn, ook voor onze kleine gasten: Mini Mundi, Indoorspeelcircus Bambini, Deltapark Neeltje Jans, het Arsenaal, Imkerij Poppendamme, Molen de Jonge Johannes, reptielenzoo Iguana.

Veranda by night

Veranda in de nacht

Andere bezienswaardigheden in onze omgeving zijn: het Veerse Meer maar natuurlijk ook de binnenstad van Vlissingen, Middelburg en niet te vergeten het zeer toeristische Veere en Domburg, dat het gehele jaar geopend is. In de zomer de verschillende toeristische markten en natuurlijk het folkloristische ringrijden in de Walcherse dorpen. Verder liggen we op een De grootste trekpleister blijft natuurlijk het strand, zowel ´s zomers als ´s winters.

Strand op 800 meter

Op ongeveer 800 meter liggen de meerdere duinovergangen van Dishoek, met daarachter de kilometers lange zandstranden. Bijna iedere duinovergang heeft een strandtent, waar u na een bezoekje aan het strand nog een versnapering kunt nuttigen. Heerlijk genieten van de rust en het wijdse zicht, met de vele mogelijkheden. Diverse sportmogelijkheden, als paardrijden, hardlopen, mountainbiken, voetbal, volleybal, etc. Ride by the Sea is een sfeervol en gezellig familiebedrijf, waar u voor een weekend en/of weekje kunt uitwaaien aan zee of gewoonweg lekker kunt genieten aan het strand.

Onze accommodaties

Onze accommodaties bestaan uit:

  • Een Authentiek Zeeuws Boeren Huisje.
  • Een Guesthouse met 6 losse kamers, als groepsaccommodatie voor maximaal 18 personen (met Studio uit te breiden tot max 20 personen). Tevens kunnen de kamers gebruikt worden voor logies.
  • Het Blauwe Huis als Groepsaccommodatie, maximaal 12 personen, met Studio uit te breiden tot een accommodatie voor max. 16 personen.
  • Een Studio voor 4 personen, waarvan max. 2 volwassenen.

 

RBTS

[/db_pb_map_pin]

Groepen-Zeeland
Heerlijkehuisjes vakantiehuizen

Ride by the Sea ...

... als u eens lekker tot rust wilt komen of er gewoon even tussenuit wil!

Welkom bij Guesthouse Ride by the Sea

Sfeervol Guesthouse en Western-Ranch - Koudekerke (NL)

[/db_pb_slide]

Groepsaccommodatie Zeeland

Ride by the Sea beschikt over twee verschillende Groepsaccommodaties, een authentiek Zeeuws Boeren Huisje en twee Studio’s. Bijzonder geschikt voor oa. ouderen, vakantie met uw woongroep, backpackers, (sport)verenigingen, familie weekenden en/of reünies.

[/db_pb_slide]

Wandelen aan Zee

De omgeving van Dishoek is ideaal voor het maken van mooie wandelingen. De afwisseling van bos, duin, strand, kreek en polder maken deze tochten tot een van uw mooiste. Tussen de zee en het dorpje liggen hoge duinen. Over de toppen van de duinen loopt u over een smal wandelpad langs de kust van Walcheren.
[/db_pb_slide]

Fietsen in Zeeland

De vele fietspaden en de landelijke wegen bieden u een gevarieerd uitzicht zoals dat in Nederland vrijwel niet voorkomt. De kustroutes door de fraaie duingebieden, de rustige landweggetjes over het platte land, de karakteristieke gemoedelijke dorpjes en de vele uitgestrekte fietspaden bieden u een vooral veilige en ideale omgeving om alleen, samen of met het hele gezin te genieten en echt tot rust te komen. Kortom; Er valt heel wat te ontdekken op de fiets in en rond Dishoek.
[/db_pb_slide]

Paardenvakantie in Zeeland

Vakantie en uw eigen paard meenemen, ook dat kan bij Ride By The Sea!

[/db_pb_slide]

Genieten aan de Zeeuwse Kust

Vlakbij strand, duin, zee en bos vindt u Ride by the Sea, een sfeervol Guesthouse en Western-Ranch. Een verblijf in deze mooie omgeving met nog steeds de meeste zonuren van Nederland is een echte aanrader.

[/db_pb_slide]

[/db_pb_fullwidth_slider]

Guesthouse Domburg

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 21:00