Beste gasten,

Wij merken dat er veel vragen zijn in navolging van de nieuwe richtlijnen van het RIVM naar aanleiding van het Corona virus.

Wij volgen deze richtlijnen nauwkeurig op, Ride by the Sea heeft op dit moment 4 vakantiehuizen, ons Guesthouse, Chalet, Boerenhuis en Appartement, de hygiëne regels worden nageleefd. Ook worden onze medewerkers gemonitord en staan onze accommodaties op ruime afstand van elkaar.

Zeeland heeft in alle jaargetijden iets te bieden, zeker als het strand op 1 km van ons vandaan ligt. Het strand, de zee, met bijpassende rust en natuur zijn de voornaamste redenen.
U bent van harte welkom

Heeft u vragen?
Bel ons gerust op 06-48332652 (Petra)

Welke maatregelen neemt Ride by the Sea om verspreiding te voorkomen?

We nemen extra voorzorgsmaatregelen die uw goede gezondheid beschermen, risico’s vermijden en u ontzorgen. We poetsen veelbezochte plaatsen extra grondig en hebben we ontsmettende gels op die plaatsen voorzien.

Zie bijgevoegde filmpjes om u een indruk te geven en waardoor we gewoon geopend zijn.

Maatregelen ivm Corona bij Ride by the Sea

Ride by the Sea volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. We willen dat u met een gerust gevoel aan uw vakantie kan beginnen en een leuk verblijf bij ons heeft. Met de hele sector staan we in contact met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD zodat we altijd over de juiste en latste informatie beschikken. Wij volgen hun adviezen strikt na.

Kan ik nog op vakantie vanwege het coronavirus (COVID-19)?

Ons bedrijf ligt in een gebied waar er geen bijzondere veiligheidsrisico’s gelden, zo onder aan de Zeeuwse kust tussen Koudekerke en Dishoek. We nemen conform de richtlijnen van het RIVM bijkomende maatregelen die uw goede gezondheid beschermen, risico’s vermijden en u ontzorgen. We hopen dat u daardoor van een fijne vakantie zal genieten. Zeeland heeft voldoende te boeken, met haar mooie fiets- en wandelroutes en natuurlijke de mooie kustlijn.

 

Desinfectie uitgevoerd door Marinisse Plaagdierenbestrijding BV uit Vlissingen

Ik wil omboeken/annuleren/…. Kan dat?

Hoewel Ride by the Sea in een  gebied ligt waarvoor geen bijzondere veiligheidsrisico’s gelden, nemen we conform de richtlijnen van de overheid bijkomende maatregelen die uw goede gezondheid beschermen, risico’s vermijden en u ontzorgen.

Indien u uw vakantie vanwege het coronavirus toch wil omboeken, dan kan dat naar een latere datum. Indien u wil annuleren, hanteren wij de geldende voorwaarden. Mocht u willen annuleren, dan hanteren wij de geldende voorwaarden. Zie onze Algemene Voorwaarden.

Kan ik mijn verblijf annuleren en hiervoor mijn annuleringsverzekering inschakelen?

We zouden het erg spijtig vinden dat u uw vakantie zou annuleren terwijl er geen bijzondere veiligheidsrisico’s gelden voor de regio’s waar onze parken liggen. Mocht u uw verblijf willen annuleren en hiervoor uw annuleringsverzekering willen inroepen, raden wij u aan vooraf contact op te nemen met uw verzekeraar. De voorwaarden verschillen namelijk per verzekeraar.

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 21:00