Beste gasten,

Wij merken dat er veel vragen zijn in navolging van de nieuwe richtlijnen van het RIVM naar aanleiding van het Corona virus.

Wij volgen deze richtlijnen nauwkeurig op, Ride by the Sea heeft op dit moment 3 vakantiehuizen, ons guesthouse is in aanbouw, de  hygiëne regels worden nageleefd. Ook worden onze medewerkers gemonitord en staan onze accommodaties op ruime afstand van elkaar.

U bent van harte welkom
Heeft u vragen? Bel ons gerust op 06-48332652 (Petra)

Ride by the Sea in Zeeland hoort niet bij Zuid-Holland, dus Belgische en Duitse toeristen kunnen gewoon naar de zeeuwsekust komen.

Wij zijn een groene zone !
Er gelden geen beperkende maatregelen, dus welkom !

Welke maatregelen neemt Ride by the Sea om verspreiding te voorkomen?

We nemen extra voorzorgsmaatregelen die uw goede gezondheid beschermen, risico’s vermijden en u ontzorgen. We poetsen veelbezochte plaatsen extra grondig en hebben we ontsmettende gels op die plaatsen voorzien.

Zie bijgevoegde filmpjes om u een indruk te geven en waardoor we gewoon geopend zijn.

Maatregelen ivm Corona bij Ride by the Sea

Ride by the Sea volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. We willen dat u met een gerust gevoel aan uw vakantie kan beginnen en een leuk verblijf bij ons heeft. Met de hele sector staan we in contact met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD zodat we altijd over de juiste en latste informatie beschikken. Wij volgen hun adviezen strikt na.

Kan ik nog op vakantie vanwege het coronavirus (COVID-19)?

Ons bedrijf ligt in een gebied waar er geen bijzondere veiligheidsrisico’s gelden, zo onder aan de Zeeuwse kust tussen Koudekerke en Dishoek. We nemen conform de richtlijnen van het RIVM bijkomende maatregelen die uw goede gezondheid beschermen, risico’s vermijden en u ontzorgen. We hopen dat u daardoor van een fijne vakantie zal genieten. Zeeland heeft voldoende te boeken, met haar mooie fiets- en wandelroutes en natuurlijke de mooie kustlijn.

 

ttps://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/grafieken

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

https://www.kvk.nl/corona/het-coronavirus-overzicht-maatregelen/

 https://www.info-coronavirus.be/nl/news/nvr-0306/

  • Reizen/Belgie
  • Vanaf 8 juni is het mogelijk om in België uitstappen van één of meerdere dagen te doen.
  • Vanaf 15 juni zal België zijn grenzen openen voor reizen naar en vanuit de Europese Unie, met inbegrip van het Verenigd Koninkrijk en de vier andere Schengenlanden (Zwitserland, Liechtenstein, IJsland en Noorwegen).
  •  
  • Reizen/Duitsland

https://www.rvo.nl/onderwerpen/internationaal-ondernemen/landenoverzicht/duitsland/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-duitsland

Vanaf 15 juni zijn wat Nederland betreft vakantiereizen naar Duitsland weer mogelijk, maar mensen meten wel letten op de risico’s.

 

Nederland/Zeeland

1 Juni 2020;

Vrijdag maakt de Veiligheids Regio Zeeland (VRZ) bekend dat, in navolging van de landelijke regels, Groepsaccommodaties vanaf 1 juni weer “meerdere huishoudens” mogen ontvangen cfm. artikel 2.5b van de noodverordening van de VRZ.

 Na 9 weken gedwongen gesloten te zijn, is dit een hele verbetering.

 Let wel: de 1,5 mtr. moet gehandhaafd worden en er dient voldoende sanitair te zijn.

Dit betekent dus dat je accommodatie “corona proof” dient te zijn.

4 Juni 2020;

  • Alweer goed nieuws voor groepsaccommodaties!

 Vanaf heden wordt er een ruimere uitleg gegeven aan artikel 2.5b van de noodverordening van de VRZ.

“Dat betekent dat gebruik van groepsaccommodaties tot 30 personen is toegestaan mits de 1,5 meter geborgd wordt. We stellen geen specifieke eisen meer aan de sanitaire voorzieningen anders dan dat er per verhuurlocatie een eigen sanitaire voorziening aanwezig is”.

 

Desinfectie uitgevoerd door Marinisse Plaagdierenbestrijding BV uit Vlissingen

Ik wil omboeken/annuleren/…. Kan dat?

Hoewel Ride by the Sea in een  gebied ligt waarvoor geen bijzondere veiligheidsrisico’s gelden, nemen we conform de richtlijnen van de overheid bijkomende maatregelen die uw goede gezondheid beschermen, risico’s vermijden en u ontzorgen.

Indien u uw vakantie vanwege het coronavirus toch wil omboeken, dan kan dat naar een latere datum. Indien u wil annuleren, hanteren wij de geldende voorwaarden.
De regering heeft bijkomende voorzorgsmaatregelen aangekondigd tot 6 april. Indien u een verblijf met aankomst op 3 of 6 april heeft geboekt, kan u inderdaad uw verblijf omboeken naar een latere datum. Mocht u willen annuleren, dan hanteren wij de geldende voorwaarden. Zie onze Algemene Voorwaarden.

Kan ik mijn verblijf annuleren en hiervoor mijn annuleringsverzekering inschakelen?

We zouden het erg spijtig vinden dat u uw vakantie zou annuleren terwijl er geen bijzondere veiligheidsrisico’s gelden voor de regio’s waar onze parken liggen. Mocht u uw verblijf willen annuleren en hiervoor uw annuleringsverzekering willen inroepen, raden wij u aan vooraf contact op te nemen met uw verzekeraar. De voorwaarden verschillen namelijk per verzekeraar.

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 18:00