Onverwachts 5-10 Augustus Appartement vrij.

Vanwege omstandigheden is bovenstaande periode beschikbaar.

Dus willen jullie nog genieten van een korte vakantie in Zeeland, welkom!

Voor meer inlichtingen info@ridebythesea.nl of bel/app naar Petra 06-48332652

Ons Appartement heeft 2 slaapkamers en biedt de mogelijkheid om te overnachten met 4 personen.  Het Appartement heeft een eigen terras aan de voorzijde. Bij binnenkomst is er een halletje met een gescheiden douche en toilet.

Daarna komt u in de woonkamer, met een open keuken en aansluitend de slaapkamers.

Het Appartement is voorzien van centrale verwarming en er is TV en WIFI aanwezig ! Een accommodatie die voorzien is van alle gemakken om uw vakantie en/of weekend tot een succes te maken. In deze leuke, knusse accommodatie zijn alle facetten hiervoor aanwezig.

Vakantie aan Zee

Ride by the Sea heeft vakantiewoningen die voor meerdere doelgroepen geschikt zijn, zoals; jonge gezinnen, ouderen, vakantie met uw woongroep, backpackers, (sport)verenigingen, familieweekenden en/of reünies, maar ook faciliteren wij diverse trainingen en coachings. Tevens kunnen mensen hun eigen paard en of hond meenemen op vakantie. Zeer dicht bij het zeeuwse strand is gezamenlijk genieten van de prachtige omgeving.

U kunt ons vinden tussen Koudekerke en Dishoek aan de Wielemakersbaan, een zijweg van de Strandweg. Verschillende ANWB-borden wijzen u de weg naar onze locatie. Wij zijn gelegen op het zeer uitnodigende Walcheren, één van de grote trekpleisters van Zeeland. Met de fiets-, wandel- en ruiterroutes ‘ naast ‘ de deur, kunt u op verschillende manieren genieten van de prachtige omgeving, met zijn typische Walcherse dorpjes en mooie plattelandswegen.

Andere mogelijkheden in onze omgeving zijn, ook voor onze kleine gasten: Mini Mundi, Indoorspeelcircus Bambini, Deltapark Neeltje Jans, Hof Poppendamme, Molen de Jonge Johannes, reptielenzoo Iguana.

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 21:00