Geniet deze laatste dagen van het jaar aan de prachtige Zeeuwse kust, met haar uitgestrekte stranden en duinomgeving. U verblijft in ons sfeervolle Boerenhuis met een eigen omheinde tuin. Op slechts een kilometer van het strand bij Dishoek, na een strandwandeling kunt u lekker ontspannen in een strandtent, bijvoorbeeld de Botanist of Kaapduin. Beleef een heerlijke kerstperiode op Ride by the Sea.
Beleef de kerstperiode als nooit te voren door er even lekker tussenuit te gaan voor een korte vakantie door een midweekendje weg te zijn. Op deze manier kunt u toch lekker samen zijn met uw geliefden.
De kerstvakantie is een periode van samenzijn. Spelletjes spelen, lekker samen eten en natuurlijk het oude jaar feestelijk afsluiten en het nieuwe jaar met frisse moed beginnen! Dat kan perfect vanuit het Boerenhuis, landelijk gelegen, midden in de natuur. Maak nu uw keuze en boek nu je verblijf, voor meer informatie kunt u ook onze website bekijken www.ridebythesea.nl of bel naar Petra voor meer informatie. Telnr 06-48332652

Share This
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 18:00